Frisse start van het jaar!

Koopzondag

Open zondag in Drachten wordt Koopzondag.

De eerstvolgende koopzondag is op 26 mei.
Het thema is Pre Peije Dei.
Om 13.00 zal dansschool SDC uit drachten een show verzorgen onder het carrilon.

grote braderie in het centrum van Drachten

Op donderdag 6 juni kunt u in het centrum van Drachten terecht voor de grote braderie.
De braderie begint om 13.00 en duurt tot 21.00
Ondernemers en standhouders zorgen er ook dit jaar voor dat het centrum gevuld is met meer dan 150 kramen.
Een 10-tal standwerkers zullen gaan strijden voor de beste landelijke standwerker.
U kunt op deze dag heerlijk rondwandelen op zoek naar mooie vondsten en lekkere versnaperingen.
Op de terrassen kunt u terecht voor een lunch of diner en genieten van alle bedrijvigheid.
Om alvast in de sfeer van Peije Dei te komen zullen er gedurende de dag optredens zijn van verschillende artiesten.
Vanaf 13.30 treden de Peije Sjongers op en om 19.00 de Wettertourkapel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met winkeliersvereniging ha&ie Drachten 0512-514546
Of neem een kijkje op onze facebookpagina

Tot 6 juni!

Parkeren in Drachten

Om te parkeren in Drachten kunt u gebruik maken van Belparkeren. Dit betekent dat u het parkeren betaalt met behulp van uw mobiele telefoon. Handig, want u hoeft geen kleingeld meer op zak te hebben voor de parkeerautomaat. Met Belparkeren betaalt u snel en veilig. Bovendien betaalt u met Belparkeren alleen voor de exacte parkeertijd.