Spaar- en winactie

Gastvrij Drachten presenteert een geweldige prijzenfestijn!
Bij elke €10 ontvang je een zegel bij de deelnemende ondernemers.
Een volle spaarkaart is een lot. Heb je je loten ingeleverd? Dan ding je mee naar mooie prijzen! Met een hoofdprijs van €10.000,-
De trekking vindt online plaats. Volg de livestream spaar- en winactie om 15.00 uur op de facebookpagina van Gastvrij Drachten.
Breng je vrienden op de hoogte en deel dit evenement!

Sint in Drachten

De Sint komt toch,

We hebben post gekregen uit Spanje.
Sinterklaas vertelt ons dat hij, door alle maatregelen in Spanje en Nederland, dit jaar helaas niet via de vaart in Drachten zal aankomen.
Sint stelt ons gerust en zegt dat hij de 14e wel in Nederland aankomt. Sint verzekert ons dat hij na 14 november van zich zal laten horen in Drachten.
Wij vertrouwen erop dat het helemaal goed komt!
Voor meer nieuws houd de website www.gastvrij-drachten.nl in de gaten.

Drachten in Stijl 2020

Levende etalages, modeshows en activiteiten in de winkels tijdens Drachten in Stijl 2020

Op zaterdag 26 en zondag 27 september worden er weer rode lopers uitgerold in het centrum van Drachten.
Het succesvolle en jaarlijkse evenement Drachten in Stijl biedt bezoekers een gevarieerd programma voor het hele gezin.
De dagen staan in het teken van de nieuwste trends. Bezoekers kunnen genieten van modeshows, levende etalages en activiteiten op de rode lopers bij diverse ondernemers in het centrum. Het hele weekend kan er genoten worden van de veelzijdigheid en de gastvrijheid van de ondernemers in het centrum.
Want winkelen in stijl doe je in Drachten!

Iedere centrumondernemer is gevraagd om de rode loper uit te rollen en bij de eigen zaak de nieuwste trends van het najaar 2020 te showen.
Op deze manier wordt de diversiteit van het aanbod in het centrum onder de aandacht gebracht.
Te denken valt aan kleding, schoenen, make-up, haarstijlen, wonen, voeding en vervoersmiddelen.

Tussen alle activiteiten op de rode lopers door, kunt u diverse gasten tegenkomen in ons centrum.
Zo zal theatergroep Vet Cool een interactieve voorstelling verzorgen.
Loopt u de dames van Sarani wellicht voor de voeten. Of wordt u aangesproken door de lakeien van STARR Dr88.
Dit alles zal plaatsvinden op een veilige manier met de inachtneming van de 1,5m maatregel.

Op zaterdag start het programma van 13.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00.
Parkeren kan voor slechts €3,50 per dag in de ondergrondse parkeergarage Raadhuisplein.
En op zondag is het parkeren boven de grond zelfs gratis!

In het centrum zijn 8 desinfectie units geplaatst door ondernemersvereniging ha&ie.
We vragen iedereen om hier gedurende het weekend goed gebruik van te maken.

Dansmiddag

Dansdemonstraties Carillon door Danscentrum SwingInn Dance & Events

Op uitnodiging van ondernemersvereniging ha&ie verzorgt Danscentrum SwingInn Dance & Events haar Drachtster Dansdag op zaterdagmiddag 5 september
tussen 13.00 uur – 16.30 uur met diverse optredens in het centrum bij het Carillon.

Voor meer informatie www.swinginn-drachten.nl

Kinderrommelmarkt

Kinderrommelmarkt in het centrum van Drachten.

Op 13 augustus van 18.00 tot 21.00 en op 15 augustus van 10.00 tot 14.00 wordt er een kinderrommelmarkt georganiseerd in Drachten op het pleintje bij de Scapino.
Er is plaats voor 15 deelnemers. Je kunt je voor één van de twee dagen opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De kinderrommelmarkt is voor kinderen van de basisschoolleeftijd.
De deelname is gratis.
Er zijn 15 grondplaatsen beschikbaar van 2x2 meter.
Tussen de plaatsen zal steeds 1,5 meter afstand zitten.
De deelname is op eigen risico en kinderen dienen onder begeleiding van een volwassene op de markt te staan.

Corona maatregelen kinderrommelmarkt:
- Kom alleen als je gezond bent en geen klachten hebt.
- Houd altijd 1,5 meter afstand.
- Zorg voor een bakje voor het wisselgeld, zodat er geen handcontact plaatsvind.
- Deelnemers nemen zelf desinfectie maatregelen.
- Voor bezoekers zijn er desinfectie units aanwezig om de handen te ontsmetten.
- Plaatsen worden toegewezen door de organisatie.
- Auto's zijn niet toegestaan op de rommelmarkt.
- Deelnemers blijven bij hun eigen verkoopplaats.
- Er worden alleen rommelmarkt artikelen verkocht.

HA&IE Drachten
Moleneind zz 15a