Frisse start van het jaar!

Drachten in Stijl

Drachten rolt de rode loper uit voor Drachten In Stijl!

Op zaterdag 6 oktober wordt het  evenement Drachten in Stijl wederom georganiseerd in het centrum van Drachten.

Deze dag rolt Drachten een rode loper uit van maar liefst 1000 meter waarop winkeliers uit het centrum van Drachten hun najaarscollectie presenteren. Van 13.30 uur tot 16.30 uur zijn er continu modeshows.

De modeshows geven een uniek beeld van hetgeen de winkeliers van Drachten hebben te bieden op gebied van mode, lifestyle en meer. Dit alles wordt omlijst met diverse activiteiten en acties. Kortom, een evenement waar je bij moet zijn, wat je moet beleven en meemaken!

Klik op de link voor een impressie van 2016!