Frisse start van het jaar!

Kunst en Boekenmarkt

Kunst en boekenmarkten in Drachten 2018

 

Na de succesvolle markten van de vorige jaren heeft de H&I besloten ook dit jaar weer een Kunst en Boekenmarkten aan het winkelend publiek en alle bewoners en passanten van Drachten aan te bieden op het Museumplein, van 10 tot 17 uur.

Uit heel Nederland komen de antiquaren naar Drachten om hun mooiste boeken tentoon te stellen en eventueel te verkopen.

 

Wat brengt men mee naar de boekenmarkt?

Plaatjes albums van b.v. Verkade , Hille, Flipje Tiel (ja, die van de jam), Judaïca, ook zullen de strips ruim aanwezig zijn, gekartonneerde Kuifjes, Kapitein Rob, Suske en Wiske, Dick Bos, Donald Duck en vele anderen. Romans, detectives, kookboeken, literatuur, tuinboeken en kinderboeken en misschien wel dat boekje wat U uitgeleend heeft en nooit terug gekregen heeft, kunt U hier misschien weer vinden.

Wat kunt U zoal verwachten op de Kunstmarkt? Schilderijen in alle kleuren en maten, abstract, modern, traditioneel maar ook zwart / wit, pentekeningen, sieraden van goud, zilver en titanium, keramiek in alle vormen en maten, textiele werkvorm en marmeren en bronzen beelden zullen zeker niet ontbreken op deze internationale Kunstmarkt.

De kunstenaars staan zelf bij hun kraam zo dat U in discussie kunt gaan waarom en hoe ze het kunstwerk hebben gemaakt.

De winkels zijn open, en op de terrassen mag U gerust even een kopie koffie of wat sterkers nuttigen, de galerieën zijn vandaag ook open. Dit alles is zeker een bezoek aan het mooie winkelcentrum van Drachten waard. Voor de echte Hollanders nog even dit: de Kunstmarkt is GRATIS te bezoeken, parkeerplaatsen zijn er op loop afstand .

Dit jaar zijn de markten op: 19 mei en 21 juli 2018

Info Organisatiebureau Dehé 06-21271563 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.