Drachten in Stijl 2020

Levende etalages, modeshows en activiteiten in de winkels tijdens Drachten in Stijl 2020

Op zaterdag 26 en zondag 27 september worden er weer rode lopers uitgerold in het centrum van Drachten.
Het succesvolle en jaarlijkse evenement Drachten in Stijl biedt bezoekers een gevarieerd programma voor het hele gezin.
De dagen staan in het teken van de nieuwste trends. Bezoekers kunnen genieten van modeshows, levende etalages en activiteiten op de rode lopers bij diverse ondernemers in het centrum. Het hele weekend kan er genoten worden van de veelzijdigheid en de gastvrijheid van de ondernemers in het centrum.
Want winkelen in stijl doe je in Drachten!

Iedere centrumondernemer is gevraagd om de rode loper uit te rollen en bij de eigen zaak de nieuwste trends van het najaar 2020 te showen.
Op deze manier wordt de diversiteit van het aanbod in het centrum onder de aandacht gebracht.
Te denken valt aan kleding, schoenen, make-up, haarstijlen, wonen, voeding en vervoersmiddelen.

Tussen alle activiteiten op de rode lopers door, kunt u diverse gasten tegenkomen in ons centrum.
Zo zal theatergroep Vet Cool een interactieve voorstelling verzorgen.
Loopt u de dames van Sarani wellicht voor de voeten. Of wordt u aangesproken door de lakeien van STARR Dr88.
Dit alles zal plaatsvinden op een veilige manier met de inachtneming van de 1,5m maatregel.

Op zaterdag start het programma van 13.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00.
Parkeren kan voor slechts €3,50 per dag in de ondergrondse parkeergarage Raadhuisplein.
En op zondag is het parkeren boven de grond zelfs gratis!

In het centrum zijn 8 desinfectie units geplaatst door ondernemersvereniging ha&ie.
We vragen iedereen om hier gedurende het weekend goed gebruik van te maken.