Bezorgen in Drachten

Bezorgen in Drachten.
Ik koop lokaal! … Jij toch ook?!

Het doel van de website bezorgenindrachten.nl is consumenten informeren over het aanbod in Drachten. Wat we willen is dat de producten lokaal gekocht worden. We promoten dat het veilig is om in de winkels langs te komen. Mocht er een reden zijn dat de consument dit liever nog niet doet, dan bieden we een alternatief door online te bestellen. Onze speciale bezorgservice brengt de aankoop dan gratis aan huis in de gemeente Smallingerland.
Op dinsdag tot en met vrijdag wordt er 2 maal daags bezorgd door de bezorgservice. Tussen 12.00 en 13.00 en tussen 17.00 en 18.00
Op zaterdag wordt er één keer bezorgd. Tussen 12.00 en 13.00
De bezorgdienst draait volledig op vrijwilligers. Wij bedanken alle enthousiastelingen voor hun inzet!