Dansmiddag

Drachtster Dansdag - Gezelligheid en plezier voor jong en oud.

Zaterdag 7 september a.s. is het weer genieten onder het Carillon in het Drachtster winkelcentrum.
Leerlingen van SwingInn Dance & Events uit Drachten verzorgen daar al vele jaren rond deze periode van het jaar demonstraties van verschillende dansvormen,
zoals Rock & Roll ’50 style, Solo Dance, Argentijnse Tango, Salsa en natuurlijk het Stijldansen.

Deze lessen kun je natuurlijk volgen voor de gezelligheid, elke week een avond met je partner of vrienden een avond uit.
Maar ook om je voor te bereiden op je huwelijksdans of om goed voor de dag te komen op het Kerst Gala of ander feest.

Maar wat je ook beweegt, één ding is zeker: wie eenmaal geproefd heeft aan dansen beleeft daar veel plezier in.
Dat kunt je zelf meemaken wanneer je op 7 september een kijkje komt nemen onder het Carillon en wellicht de stap durft te nemen om ook even mee te doen met diverse dansworkshops! Het dansen begint rond de klok van 13.30 en duurt tot ongeveer 16.30 uur!

Meer info vind je op swinginn-drachten.nl