Crazy Days DR88

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus zijn de Crazy Days DR88.

Het hele weekend staat in het teken van spectaculaire en gekke acties, bijzondere activiteiten en extra kortingen die alleen dit weekend gelden.

Zorg dat je dit weekend in Drachten bent!
De Crazy Days worden georganiseerd door de ondernemers van het centrum.

Een greep uit de acties; Bij Jack and Jones kunt u een complete outfit scoren voor €99,99
Bij de Wereldwinkel staat de koffie zaterdag klaar en zijn er mooie aanbiedingen.
Terre des Hommes heeft zaterdag 50% korting  op kinderkleding van de herfstcollectie om een leuke start te maken met het nieuwe schooljaar. 1e keus in 2e hands. Opbrengst gaat naar het tegengaan van loverboys in Nederland.
Toscana ijssalon laat zien wat ze nog meer in huis hebben en biedt flinke kortingen op de sappen en smoothies. Daarnaast is de koffie bij de huisgemaakte monchoutaart gratis.
Bij Idenza zijn er crazy kassa kortingen.
Op zaterdag krijgt u bij aankoop van een (zonne)bril en/of contactlenzen bij Greving & Greving een gratis ijsje van PUUR IJS & CHOCOLADE.
100% voetbal heeft 30% korting op de Nike Tech pakken en 30% korting op alle voetballen.
`t Tsiispuntsje heeft alle kruidenkazen per 500 gram voor €4,95 (excl. geitenkaas)
MS Mode heeft op de sale artikelen 3 halen 2 betalen.
De Paladijn geeft zaterdag  d
e eerste 3 klanten die met een doosje aardbeien komen 50 % korting op de fruit collectie. ( Des Pots)
Voor latere klanten zal dit 35% korting zijn op onze fruit collectie.
Kaarten Zinvol 3=1 betalen
Woodwick kaars, bij aanschaf van 2 kaarsen van dezelfde maat 25 % korting
We hebben meer leuke aanbiedingen in de winkel en een opruimingstafel met 50% korting

Op zaterdag zijn de meeste zaken geopend van 9.30 tot 17.30
Op zondag zijn de meeste zaken geopend van 12.00 tot 17.00
Parkeren kan de hele dag voor €2,50 in de parkeergarage Raadhuisplein.

Deelnemende zaken:

`t Tsiispuntsje