grote braderie in het centrum van Drachten

Op donderdag 6 juni kunt u in het centrum van Drachten terecht voor de grote braderie.
De braderie begint om 13.00 en duurt tot 21.00
Ondernemers en standhouders zorgen er ook dit jaar voor dat het centrum gevuld is met meer dan 150 kramen.
Een 10-tal standwerkers zullen gaan strijden voor de beste landelijke standwerker.
U kunt op deze dag heerlijk rondwandelen op zoek naar mooie vondsten en lekkere versnaperingen.
Op de terrassen kunt u terecht voor een lunch of diner en genieten van alle bedrijvigheid.
Om alvast in de sfeer van Peije Dei te komen zullen er gedurende de dag optredens zijn van verschillende artiesten.
Vanaf 13.30 treden de Peije Sjongers op en om 19.00 de Wettertourkapel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met winkeliersvereniging ha&ie Drachten 0512-514546
Of neem een kijkje op onze facebookpagina

Tot 6 juni!