Straatfestival Peije Dei en de Jûn fan Peije

 

Zaterdag 9 juni Peije Dei en de Jûn fan Peije in Drachten

De evenementencommissie van Ha&Ie heeft, in samenwerking met Poppodium Iduna, voor  de 43ste Peije Dei wederom een prachtig programma voor u gemaakt met onder andere: Frisicana, Griet Wiersma, Wybe Muzyk, Bauke en Campbell, Sequens, Black Suspenders, Challenger, Plunder, the Young Bunch, Reizger, Gurbe Douwstra, Pieter Wilkens, Marcel Smit en Rockin4. Er zijn levende standbeeldjes, een een riddertoernooi, Lytse Kening, op de Dam. Daarnaast zorgen duo Banwo en Kaye voor entertainment door het centrum. Bij C&A verzorgen diverse dansstudio’s een demonstratie met hun leerlingen.

Ook dit jaar is er aansluitend op Peije Dei de ‘Jûn fan Peije’. De organisatie van de ‘Jûn fan Peije’ is in handen van Poppodium Iduna.

Zaterdagavond zal het Drachtster Thalenpark  van 17.30 tot 23.30 uur de bühne zijn voor blues, folk, americana en rock met onder andere Tim Knol en Gruppo Sportivo.

Het gratis festival begint om 13:00 uur en parkeren kan in de parkeergarage voor € 2,50 voor de hele dag. Dus zaterdag 9 juni is het vanaf 13.00 uur weer één en al muziek en theater in het centrum van Drachten.

Het volledige programma is bekend gemaakt op onze Facebookpagina!

 

 

 

 

Het wordt dus weer méér als de moeite waard om naar Drachten te komen op deze dag.

 Klik hier voor een sfeerimpressie van 2016

https://vimeo.com/169782104

Klik hier voor het filmpje van Peije 2014

http://youtu.be/x6FPegJ4ly0

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.