Welkom bij winkeliersvereniging ha&ie

Via deze website wil winkeliersvereniging ha&ie u informeren over de activiteiten die plaatsvinden in het centrum van Drachten.

U vindt op deze site een overzicht van de activiteiten die georganiseerd worden door de ha&ie. Het centrum van Drachten is compleet, compact en zeer praktisch voor wekelijkse boodschappen of "funshopping".

Ook vindt u op deze site een overzicht van alle winkeliers die zijn aangesloten bij winkeliersvereniging ha&ie Drachten. In Drachten vindt u ruime parkeermogelijkheden en gezellige horecagelegenheden. Deze zorgen ervoor dat Drachten een unieke plaats is om te winkelen.

Grote evenementen in Drachten zijn o.a. de braderie, Peije Dei, Oldtimerdag, de boeken- en kunstmarkten, de intocht van Sinterklaas. Drachten staat helemaal bol van de activiteiten. Graag nodigen wij u daarom uit om binnenkort eens langs te komen in ons Drachten tijdens één van onze activiteiten of gewoon om gezellig te winkelen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.
Meer informatie Akkoord Niet akkoord