vacature centrum manager

NIEUWE CENTRUMMANAGER

Als centrummanager werk je primair voor ondernemers in de binnenstad van Drachten. Je functioneert binnen een krachtenveld van gemeente, winkeliersverenigingen, culturele instellingen, evenementenorganisaties, coördinator stadsmarketing, horeca ondernemers, vastgoed eigenaren en het TIP. Hierin werk je nauw samen met de coördinator binnenstad van de gemeente Smallingerland en de ondernemersvereniging ha&ie.

Waar staan we voor?
Het doel is om een bruisende, levendige en ondernemende binnenstad met alle partners te creëren. De nieuwe centrummanager draagt hierin bij door het versterken van de lokale en regionale aantrekkingskracht en daarmee het economisch functioneren van het centrum. Er worden daarvoor evenementen (4 majeure en enkele kleinere) met en door jou georganiseerd en ontwikkeld. Ook lever je als centrummanager een bijdrage aan het versterken van het individuele ondernemerschap van binnenstadondernemers.

Wat vraagt de functie?
Jij bent een netwerker, een bruggenbouwer en een initiator van nieuwe ideeën en plannen. Je bent sterk in de sociale omgang maar kan ook een plan op papier zetten. Daarnaast spreek je de taal van de ondernemer, maar verstaat ook de taal van de overheid. Het enthousiasmeren en overtuigen van anderen zit in jouw bloed, net als vasthoudendheid, doelgerichtheid en slagvaardigheid. Bij conflicten ga je goed om met belangentegenstellingen. Verder heb je als centrummanager duidelijke vaardigheden m.b.t. het verspreiden van (digitale) nieuwsbrieven en andere social media en communicatiemiddelen. Jouw opleidingsniveau is MBO4+/HBO.

Wie zoeken wij?
• Een eerste aanspreekpunt voor ondernemers en die verbindt
• Regisseur voor de strategische uitvoering van de agenda die jaarlijks wordt opgesteld
• Netwerker met een uitgebreid netwerk
• Event-coördinator die ontwikkelt, coördineert en de werkgroepen ondersteunt
• “Huismeester” voor praktische zaken, schoon en veilig, aankleding en sfeer, onderhoud.
• Marketeer die de online zichtbaarheid vergroot, zodat de evenementen bekend zijn.

En verder?
Het betreft een functie van 16-20 uur per week. De opdrachtgever is ha&ie. Een flexibele houding ten aanzien van werken buiten reguliere kantoortijden is gewenst. Je wordt ingehuurd voor een periode van een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Beoogde start van de opdracht is voorzien per 1 mei 2020. Als centrummanager heb je natuurlijk geen zakelijke belangen in de regio Drachten of bij de betrokken partijen.

De sluitingstermijn voor aanmeldingen op deze opdracht is 30 maart 2020.
Jouw motivatie, CV en aanbieding kunt je mailen naar de winkeliersvereniging ha&ie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de voorzitter Douwe Blom.

Als je vooraf vragen hebt of meer informatie wilt, mail dan ook naar dit adres. Douwe Blom neemt daarna contact met je op.
Vergeet daarom niet je telefoonnummer in de mail te zetten.